Kustannukset

Ensimmäinen yhteydenotto on maksuton (max 15 min). Sen yhteydessä kartoitamme tilanteen. Mikäli kartoitus ei johda toimeksiantosopimukseen, ei siitä myöskään peritä palkkiota. Asiakkaan tilanteen mukaan selvitämme mahdollisuuden oikeusapuun. Mikäli asiakkaalla on oikeusturvavakuutus, selvitämme kuuluuko asia vakuutuksen piiriin.

OIKEUSAPU

Tuomioistuinasioissa kansalainen voi saada itselleen avustajan valtion varoista. Oikeusapua voidaan myöntää hakijan käyttövarojen perusteella. Hakijan käyttövarojen perusteella määräytyy, saako hakija oikeusapua ilmaiseksi vai omavastuuta vastaan.

Selvitämme asiakkaan tilanteen mukaan mahdollisuuden maksuttomaan oikeusapuun ja hoidamme sen hakemisen puolestanne.

OIKEUSTURVA

Oikeusturvavakuutus kuuluu lähes aina osana kotivakuutusta. Oikeusturvavakuutus kattaa useissa asioissa asianajo- ja oikeudenkäyntikulut omavastuuosuutta lukuun ottamatta. Vakuutus saattaa kattaa myös vastapuolen asianajokulut. Vakuutukset ja vakuutusehdot voivat vaihdella vakuutusyhtiöittäin. Tietyissä tilanteissa asiakkaan omavastuuosuus voidaan maksaa valtion varoista oikeusapuna. Selvitämme asiakkaan puolesta täyttyvätkö oikeusturvaetuuden myöntämisen edellytykset ja haemme etuutta vakuutusyhtiöltä.

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Joki

Sanna Joki
Asianajaja, osakas

Ihan parasta, osaavaa, ihmisläheistä ja asiantuntevaa palvelua!!! Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta ⚘

Susanna

Asiantuntevaa palvelua!

Kirsi